Menu Sluiten

Vliegenraam


Vliegenraam

Informatie over vliegenraam of hor.

Een vliegenraam is een type raamhor dat wordt gebruikt om insecten en ander ongedierte buiten een gebouw te houden en tegelijkertijd frisse lucht binnen te laten.

Het woord vliegenraam wordt gebruikt om een raamhor aan te duiden die speciaal ontworpen is om vliegen en andere insecten uit een gebouw te houden.

Vliegenramen zijn meestal gemaakt van gaas of ander poreus materiaal, en worden bevestigd aan de buitenkant van een raamkozijn of deurkozijn. Ze kunnen naar behoefte worden geopend of gesloten om frisse lucht in een gebouw te laten circuleren.

Vliegenramen worden vaak gebruikt in woonhuizen, commerciƫle en industriele gebouwen, en zijn populair in landen met een warm of zonnig klimaat waar insecten en ander ongedierte veel voorkomen.

Ze kunnen vooral nuttig zijn om ventilatie en natuurlijk licht te verschaffen in gebouwen die geen airconditioning of andere mechanische ventilatiesystemen hebben.

In het algemeen zijn vliegenramen een effectieve en goedkope manier om insecten en ander ongedierte uit een gebouw te houden en toch frisse lucht te laten circuleren. Info over vliegenraam

Gegevens over Vliegenraam

Waarvoor gebruikt men een vliegenraam.

Een hor of vliegenraam is een stuk gaas dat voor een raam of deur kan worden geplaatst om insecten en spinnen buiten te houden, maar wel luchtvrij in of uit te laten stromen.

Horren met fijne mazen kunnen ook stuifmeel en andere fijne deeltjes tegenhouden, wat vooral gewenst is voor mensen met hooikoorts.

Het gaas bestaat meestal uit metaal, nylon of textiel dat in een houten of aluminium kader gespannen is en op het raamkozijn of in de deurpost bevestigd wordt.

Het kader kan verwijderd worden of op een scharnier draaibaar zijn. Verder bestaan er horren die opgerold kunnen worden zoals een rolgordijn.

Meer info over vliegenraam nu op www.vermeulenramen.be.

Tags

Aanbeveling Vliegenraam | Advies Vliegenraam | Diensten Vliegenraam | Expert Vliegenraam | Informatie Vliegenraam | Maatwerk Vliegenraam | Oplossingen Vliegenraam |