Menu Sluiten

Screens


Screens

Informatie over screens.

Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft.

Vergeleken met veel andere zonwering prijzen zijn zonnescreens zeer betaalbaar. De prijs van screens hangt niet alleen af van de afmeting, bediening en montage, maar ook van de zonwering specialist die u inschakelt.

In het algemeen worden screens gebruikt om ongewenste elementen te filteren, te beschermen en af te schermen, terwijl ze toch lucht en licht doorlaten.

Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt.

De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik; het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden.

Rolluiken en sceens hebben gedeeltelijk dezelfde functies. Toch zijn er ook heel wat belangrijke verschillen.

Rolluiken zorgen vooral voor verduistering, terwijl screens voornamelijk de zon buiten houden.

Zowel rolluiken als screens kan je ook via je domiticasysteem bedienen.

Bij screens wordt er vaak gebruik gemaakt van extra opties. Denk maar aan een automatische regeling met een lichtsensor en temperatuursensor. Als de temperatuur oploopt, zakken de screens automatisch. Ideaal om oververhitting tegen te gaan.

Rolluiken kan je bij het vallen van de duisternis automatisch naar beneden laten gaan of van een tijdsklok voorzien.

Wanneer ze aan de buitenkant van een gebouw worden geplaatst, kunnen screens helpen de directe zonnestralen tegen te houden. Dit kan de hoeveelheid warmte die door de ramen en muren van het gebouw wordt geabsorbeerd verminderen, waardoor het interieur koeler blijft.

Bovendien kunnen screens zorgen voor de circulatie van frisse lucht in de woning, wat het interieur verder kan helpen afkoelen.

Info over screens

Vragen over Screens

Wat weten we nog over screens.

Hoewel horren effectief kunnen zijn bij het verminderen van warmtewinst, is het belangrijk op te merken dat ze niet zo veel isolatie bieden als andere soorten raambekleding, zoals jaloezieen, markiezen of gordijnen.

Daardoor zijn ze in de wintermaanden misschien niet zo effectief in het beperken van warmteverlies.

In het algemeen kunnen horren een nuttig instrument zijn om de warmtewinst in een woning te verminderen, vooral in warme en zonnige klimaten.

Ze moeten echter worden gebruikt in combinatie met andere soorten raambekleding en isolatie om het hele jaar door voor energie efficientie en comfort te zorgen.

Meer info over screens nu op www.vermeulenramen.be.

Tags

Assortiment Screens | Blog Over Screens | Info Over Screens | Partner Voor Screens | Screens Belgie | Screens Op Maat | Screens Verkopen |